Affiliate-programma

Verdien 30% commissie op alle verkopen die u doorverwijst ­čÜÇ

Solliciteer nu

Toepassen op programma

Stuur een e-mail naar hello@galil.ai en wij nemen contact met u op om uw deelname goed te keuren. Als u een GalilAI-account heeft, gebruik dan het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld.

Deel uw link

Deel deze link met je volgers, vrienden en klanten. We raden u aan educatieve inhoud op uw blog en/of sociale media over GalilAI te maken en uw affiliate-link op te nemen.

Verdien commissies

U ontvangt 30% commissie op alle verkopen die u doorverwijst, gedurende een periode van 12 maanden.

Hulp nodig?

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen over het GalilAI-partnerprogramma.

Nee, u hoeft geen GalilAI-abonnement te hebben om deel te nemen aan het partnerprogramma. Het wordt echter ten zeerste aanbevolen dat u een grondige kennis van het product heeft, zodat u het effectief kunt promoten.
Commissies worden maandelijks betaald, met een vertraging van 60 dagen. Zo worden de in januari verdiende commissies eind maart uitbetaald. Ze worden uitbetaald in de eerste week van de maand, zolang u het minimale betalingsbedrag heeft bereikt.
De levensduur van de cookie-toewijzing is 30 dagen. Dit betekent dat als iemand op uw affiliate-link klikt en binnen 30 dagen GalilAI koopt, u de commissie ontvangt.
Nee, u kunt geen GalilAI-abonnement kopen met uw eigen affiliate-link. Dit wordt beschouwd als fraude en zal resulteren in verloren commissies en mogelijke deactivering van uw aangesloten account en verlies van toegang tot GalilAI.